Så sidder vi her igen – man synes ikke det er længe siden, vi sidst gav lyd fra os, men det må jo betyde, at tiden går godt!

Og hvad er der så lige sket siden vi skrev sidst?

Jo, vi har haft vores projektopgave-uge samt 10. klassens selvvalgte opgave; vi har været til Åbent Hus for efterskoler på Duborg-skolen i Flensborg, vi har haft vores årlige forårsmøde med Leif Maibom… Nå nej, det var jo lige der, hvor der kom ”en lille smule” sne, som gjorde at vi var nødt til at aflyse…

Vi har også haft terminsprøver, men det der står stærkest i erindringen er, at vores pedel gennem 34 år Ole Bierbaum valgte at gå på efterløn.

Vi vil hermed gerne sige 1000 tak for rigtig godt samarbejde gennem de snart 11 år, vi fik lov til at arbejde sammen med dig Ole. Nu går vi og vænner os til, at ”institutionen” Ole ikke er på skolen mere, og nu skal vi til at finde ud af, hvor tingene er henne selv – før kunne vi jo lige spørge Ole, men vi er fuld af mod på tilværelsen, og Kurt er klar til at tage over!

        

 Nu bliver der tid til børnebørnene                                            Et udsnit af gæsterne til afskedsreceptionen   

       

Ole viser vejen                                                                                       Familien fik en planlægningskalender så Ole ikke keder sig

Men ellers så er vi jo også påvirkede af den igangværende lockout – men vi har jo fordelen af, at vi har eleverne 24/7, så derfor kan vi flytte rundt på undervisningen, så eleverne bliver ikke nævneværdigt påvirket af lockouten. Vi er dog også spændte på, hvad fremtiden bringer – og heldigvis har vi været af sted på vores udlandsrejse!

Men ellers er det jo ved at være forår, og det betyder jo, at det snart er ved at være slut på endnu et fantastisk år med blomsten af Danmarks ungdom – men heldigvis har vi stadig en masse gode oplevelser i vente, så vi vil slutte med at ønske alle læsere et godt forår med en masse gode oplevelser i vente! Og når nu bladet kommer ud i maj, så må sneen da være væk, og bøgen sprunget ud!!!