Rinkenæs Ungdoms og Idrætsforening

RUIF’s generalforsamling onsdag d. 21. marts 2013 kl.19.30.


Velkomst:

Jeg vil starte med at se lidt tilbage på året der gik og ser vi på økonomi, så hænger det fint sammen. Vi har igen i år fornyet vores redskaber til gymnastik. Den største investering har været team-tracken, hvor skolen har sponsoreret 15.000,-kr. Derudover har bordtennisholdet igen fået to nye borde og to nye håndboldmål. 
Og jeg er sikker på at vi også i 2013 vil få mulighed for ny anskaffelser af forskellige redskaber.


Skt. Hans:

Vi har sædvanen tro afviklet Skt. Hans ved Spejderhytten i samarbejde med Rinkenæs Frivillig Brandværn og Spejderne. Det blev en pæn besøgt aften, hvor der blev sunget og underholdt af bl.a. spejderne. Båltalen blev holdt af Michael Schlüter. Der var omkring 100 deltagere og der blev spist pølser, is, slik og kager. Arrangementet gav et pænt overskud.


Parkunderholdning:

Før sidste års parkunderholdning opstart har vi forbedret indgangsområdet, således at der kunne sættes flere stole op og så der var bedre plads til kørestolsbrugerne.  Derudover blev der lavet to små forhøjede platforme, hvor der også kan sidde/stå ekstra publikum. Der er kommet strømrør til campingvognen og der er også gravet strøm ned til toiletvognen

For indeværende år er der planlagt yderligere forbedringer.

Som sædvanlig blev parkunderholdningen afholdt over 6 tirsdage hen over sommeren i samarbejde med Rinkenæs Frivillige Brandværn og Rinkenæs Borger- og Familieforening. Brandværn stod for salget af pølser, Borger- og Familieforeningen for pengeglasset og betaling af musikken og RUIF for salg af øl, vand, is og slik.

Igen i år havde parkunderholdningen en god omsætning. Overskudsdelingen blev på ca. 11500 kr. pr. forening. Vi holder fast på nuværende koncept, dog med et par små ændringer vedr. vores musikvalg.


Sommerfest hos Plys:

D. 16. september var der atter sommerfest for RUIF’s bestyrelse og familie. Traditionen tro, var Plys og Niels værter ved et af årets begivenheder. Vi var ude på en god gåtur langs vandet og børnene fik en god oplevelse. I år var vejret pænt og vi sad udenfor og fik en lækker frokost. På bestyrelsen vegne vil jeg gerne sige tusind tak for husly til Plys.


Diverse:

Instruktører/hjælpere og bestyrelsen har fået nye træningsdragter, hvilket var at se til gymnastik opvisningen i sidste uge.

 

Til sidst er der kun at sige tak for et godt og kreativt samarbejde. Og et stort tak til vores suppleanter, som har været en god hjælp.

Jeg håber vi får et godt 2013/14 sammen.

Tina Justesen/formand for RUIF


Udvalgenes beretninger:


Økonomi:
Årsregnskab godkendt. Indtægt 147.020,48 udgifter 174.273,51. Årets underskud 27.253,03.


Volley:
Gorm fortæller de har været plaget af langtidsskader. Dog ligger de alligevel som nr. 2 i anden runde. Nr. 1 i første runde. Ønsker 3-4 nye spillere. Da vi ingen opsigelse har fået fra Gorm regner vi med at han fortsætter næste sæson. Senior volley 8-10 stk. der spiller mandag kl. 16. De har de folk de behøver.


Gymnastik:
Startede året op med et møde for de unge hjælpere for at fordele dem på holdene. Det forløb uden problemer. 0-1 og 2-4 klasser. Er blevet delt i to hold det har været en succes. Forældre/barn holdet har fået nye instruktører. Juleafslutningen blev afviklet på Sundeved Efterskole med Klaus Deutschbein som tovholder. Det var en stor succes. Der er indkøbt en air-track der ikke er så tung som den tidligere og meget populær i brug. Både af RUIF og skolen/SFO. Instruktører og hjælpere har fået nye dragter som de er meget glade for. Gymnastikopvisningen gik forrygende med mange gæster både gymnaster og familie der alle har meldt meget positivt tilbage på arrangementet. Vi løb tør for grillpølser men det kan ændres til næste år. Det har været en rigtig dejlig sæson.


Fun Dance
:  har for første gang været med til opvisning. Det var sjovt og så rigtig godt ud. Desuden var det rigtig fint at se bredden på holdet.


Bordtennis:
De har fået to nye borde. 10 drenge og 2 voksne mænd der alle nyder spillet. De er blevet medlem af DBU. Der har været frafald efter nytår.


Badminton:
36 spillere i år. Ca. en fordobling over de sidste 4 år. Der kommer spillere fra bla. Sønderborg og Tinglev. Indkøbt nye net.


Telt:
Vi havde indgået aftale med Allan Venderby, der så desværre blev syg. Han nåede 2 udlejninger.


Samspil:
Kører fint. Conny har overtaget efter Plys. Deadline bliver fint overholdt og budgettet holder fint. Der er lavet en aftale om at formandsposten går på skift mellem foreningerne et år af gangen.


OK:
Vi har overholdt korttegningerne. Der er endnu ikke kommet indbetaling for 2012.


Fodbold for sjov:
Kører rigtig fint med det antal deltagere der er plads til i hallen. Sommeren over er det lettere at få plads til flere. Stor og god opbakning.

 

Bestyrelsen marts 2013:

Formand: Tina Justesen Mob.nr: 23287238
Næstformand: Poul Henning Nielsen Mob.nr: 40358654
Kasserer: Dorte Thomsen Mob.nr: 20238378
Sekretær: Conny Hansen Mob.nr: 30262898
Øvrige medlemmer: Heidi Lemvig Petersen Mob.nr: 24428408
Brian Hansen Mob.nr: 30660020
Gitte Jespersen Mob.nr: 30315406

Suppleanter:

Kim Thomsen Mob.nr: 20405507

Annette Thygesen Nissen Mob. Nr: 21922840

Revisorer: Ulla Schlitterlau og Poul Christensen       Revisor suppleant: Kim Hansen

Udvalgsformand:

Gymnastik: Heidi og Annette
Fodbold for sjov: Heidi                                                                                                                           

Volleyball: Dorte                                                                                                                                   

Motions volleyball: Tina                                                                                                                         

Badminton: Brian                                                                                                                              

Bordtennis: Jens og Poul Henning                                                                                                                             

Telt: Gitte                                                                                                                                                   

Samspil: Conny                                                                                                                                     

OK: Poul Henning                                                                                                                                                         

Fun Dance Latino: Tina                                                                 

Parkunderholdning: Tina, Poul Henning og Brian

 

Børneteater 2013

Så er der gang i kultur for børn, teaterleg og sjov, der gerne skulle ende med at vi opfører på vores friluftsscene fredag den 14 og lørdag den 15. juni på friluftsscenen i Gartnerslugten.

En tanke blev til alvor, og i december gik jeg i gang med at annoncere at der ville starte et teaterhold for børn i januar og man bare kunne møde op. Med støtte og opbakning fra RUIF kunne dette praktiseres. Der mødte 26 børn op et par stykker valgte at springe fra, men 22 er tilbage og er fordelt på scenen som aktører, eller som praktiske scenehjælpere, lydfolk og meget mere.., det er ganske fantastisk at der var så mange der ville lege med. Der blev valgt et stykke med eventyr trolde, hekse, feer, spøgelser, prinser, konger og det meste af det der hører til i et rigtigt eventyr. Der er sang og udfordringer til de fleste, en smule ekstra er flettet ind så der er roller til alle der gerne vil stå på de Skrå brædder..

Og ja! vi har det rigtig sjovt, der er plads til både sjov og alvor, en god blanding af store og små poder får det hele til at gå op i en enhed.. Og tro mig de glæder sig helt vildt til at skulle opføre stykket..

BULDERTROLDEN KOMMER

Nu er det jo sådan at det danske vejr ikke ligefrem har været med os, så foreløbigt holder vi os pænt inden døre, men vi håber at kunne øve udendørs efter der stilles om til sommertid, for så må det da for pokker blive forår eller?

En anden ting som har været fantastisk. er at der er rigtig mange forældre der har meldt sig til at ville hjælpe med alt muligt, og det vil vi jo med sikkerhed tage imod med kyshånd..

Er det ikke bare dejligt når rigtig mange samles og støtter op om projekter.

Jeg er en glad rinkenisse

Karna