Dalsmark Plejehjems vennekreds
 

I skrivende stund sidder jeg med følelsen af, at vinteren ikke vil slippe sit greb. På den ene side, er det jo skønt med frostklar luft. Landskabet er hvidt og lyst. Lyset har en positiv indvirkning på sindet. Så det er jo egentligt slet ikke slet ikke så ringe endda. Men alligevel, nu mangler vi altså foråret. Temperaturen må gerne begynde at kravle op, og de sarte lysegrønne farver på planter, buske og træer ventes med længsel. Det bliver nu dejligt, når vi kan starte de udendørs sysler igen. Skubbeholdet er klar til mandagens hyggelige eftermiddage på vore ture rundt i Rinkenæs.

Vinteren har nu ikke lagt en dæmper på vennekredsens aktiviteter på Dalsmark. De ugentlige arrangementer finder sted stort set året rundt. Dalsmarks hygsomme sang eftermiddage om torsdagen med Sonja Anker og Kirsten Theilgaard ved klaveret, er vældig populære. – I marts og april har der været danse eftermiddage med husorkesteret, det velspillende harmonikaorkester Linje 13, der har spillet op til dans for beboere og brugere af dagcenteret. Vennekredsens medlemmer møder også gerne op for at nyde den skønne harmonikamusik.

Vennekredsen er i fuld gang med at planlægge forårets og sommerens arrangementer, som det forventes, man kan sige mere om efter d. 15. april. Èt arrangement er dog sikkert, nemlig den altid populære sommerudflugt. Der arbejdes flittigt med forberedelserne. Vennekredsen ønsker også i år, at deltagerne kommer hjem med gode oplevelser. Det hører vi sikkert mere om i næste nr. af SAMSPIL.

Som tidligere fortalt, er det definitivt slut med loppemarked i vennekredsens regi. Men af asken stiger som bekendt Fugl Fønix. Vennekredsens Fugl Fønix bliver en BASAR, som tilstræbes holdt nogle gange årligt.

Nudansk ordbog skriver om ordet BASAR følgende: ”en indsamling, hvor man sælger ting fra boder for at samle penge ind til et velgørende formål” Og det se såmænd lige hvad vennekredsen har tænkt sig. Der skal indsamles ”ting og sager som efterfølgende bliver solgt på en basar, for at skaffe økonomi til aktiviteter for beboerne på Dalsmark Plejehjem.

Bjørn  Bach-Hansen 

   

NYT – NYT – NYT

Dalsmark Plejehjems Vennekreds efterlyser ”ting og sager” som kan sælges på

BASAR 

ALT, SOM IKKE ER STØRRE/TUNGERE END DU KAN BÆRE I DINE HÆNDER/ARME, HAR INTERESSE. Om det er blødt eller hårdt betyder ikke noget. Og så er vi meget interesserede i alle former for pænt og rent tøj, både til små og store. Har du noget som du vil af med, kan det afleveres hos Dalsmarks dagcenter, Anny. Du kan også kontakte Lajla Banke, tlf. 2757 8032 og aftale nærmere.

Evt. overskud tilfalder ubeskåret arbejdet for beboerne på Dalsmark Plejehjem. Vi siger på forhånd tak for hjælp.